Herkese ilk Öncelikle merhaba arkadaşlar kısaca küçük bir yeniligi sizlere anlatmak istiyorum
sitemizdeki üyelerimiz sitemize geldiginde hoşlarına giderse sitemizde kaldıklarında sitemizde birşeyler paylaşmak istiyolar bu cok güzel birşey bizim için ama sitemizde görevli olamadan birşey paylaşmanız
malesef mümkün değil vede sitede görevli olmakda kolay değil
ama sadece özel üyelerimiz için bir bölüm acmayı düşünüyoruz istekleri şeyü oyunla yama ile hile program
onlıne oyun oyun tanıtımı olsun herşeyi ekliyebilecekleri bir yer bir bölüm oluşturacaz ve
istediklerini siteye ekliyebilecekler
tabikide bu ekledikleri moderatörlerimiz tarafından kontrol edilecektir + 18 konu şeyler paylaşılırsa
ıp ban dns ban yenilecekdir
tabi bizim üyelerimiz neden yapsınki hepsi adamın dibi
şimdiden ii sabırlar bu akşam pc başına gecebilirsem yapmayı düşünüyorum
herkese iyi sabırlar
sitemizdeki üyelerimiz sitemize geldiginde hoşlarına giderse sitemizde kaldıklarında sitemizde birşeyler paylaşmak istiyolar bu cok güzel birşey bizim için ama sitemizde görevli olamadan birşey paylaşmanız
malesef mümkün değil vede sitede görevli olmakda kolay değil
ama sadece özel üyelerimiz için bir bölüm acmayı düşünüyoruz istekleri şeyü oyunla yama ile hile program
onlıne oyun oyun tanıtımı olsun herşeyi ekliyebilecekleri bir yer bir bölüm oluşturacaz ve
istediklerini siteye ekliyebilecekler
tabikide bu ekledikleri moderatörlerimiz tarafından kontrol edilecektir + 18 konu şeyler paylaşılırsa
ıp ban dns ban yenilecekdir
tabi bizim üyelerimiz neden yapsınki hepsi adamın dibi
şimdiden ii sabırlar bu akşam pc başına gecebilirsem yapmayı düşünüyorum
herkese iyi sabırlar